sticky-logo643x100


Syyyhhh.. Saya Nak 'BOGELKAN'  Secret Ramai Orang Tak Tahu..
Siapa Lagi Yang Nak Saya Tunjukkan Kaedah Paling Mudah, Pantas & Terbukti Berkesan Untuk Hasilkan Income 4 -5 Angka Sebulan Menerusi Facebook Langkah Demi Langkah TANPA Perlu Keluarkan Kos Besar & Paling Best Sesiapa Pun Boleh Buat!
FB Cash Profit Mengandungi:
Strategi-strategi dan rahsia sulit buat duit dari facebook secara step-by step..
Bagaimana nak memulakan bisnes menggunakan platform fb walaupun anda tiada produk sendiri..
Bagaimana anda boleh 'jump-start' bisnes anda dalam masa kurang 30 hari walaupun kekeringan modal..
Bina solid income 4 - 5 angka sebulan dengan pelbagai teknik-teknik pemasaran yang efektif!

Luangkan masa anda seketika kerana panduan ini akan mengubah poket anda dalam 30 hari akan datang..

paidlogo2

Dapatkan Secara Percuma Video Preview  3 Chapter Terawal Ini Sekarang!

Isikan Nama, Email & No Handphone Anda Dibawah Untuk Menonton Video Preview Secara Percuma 3 Siri Chapter Terawal!
DVD Cover-350px
Masukkan nama, email dan no handphone anda untuk preview 3 siri chapter terawal secara PERCUMA!
Berikan Saya Percuma
We value your privacy and will never spam you
image7_3

Dari Hadapan Meja Pengarang..

Affendi Hussin
Usahawan Internet & Pakar Pemasaran Online

RE: Bagaimana Kalau Saya Tunjukkan Kaedah Paling Mudah Untuk Anda Start Bisnes Anda Di Facebook & Internet Marketing Dan Hasilkan 4-5 Angka Sebulan? Serius!

Adakah anda seorang yang bercita-cita ingin memulakan perniagaan facebook? Pernahkah anda menjana sebarang pendapatan dari facebook? Pernahkah anda buat duit sekurang-kurangnya seringgit di internet. Pernahkah anda terfikir bagaimana hendak menjadikan ketagihan anda melayari facebook untuk dijadikan sumber pendapatan? Atau paling tidak, pernah tak sekurang-kurangnya anda mencuba sesuatu untuk menjana income dari internet atau facebook?

Mungkin sebahagian dari anda akan mengatakan YA.. Tapi percayalah wahai sahabat, sebilangan besar dari anda anda atau sekurang-kurangnya 98% akan memberikan jawapan TIDAK.

Saya tidak akan memberikan jawapan untuk semua persoalan diatas tentang caranya bagaimana anda boleh menjana pendapatan menerusi internet marketing dan facebook. Saya akan mengupas satu persatu terlebih dahulu supaya sehinggalah anda menemui jawapannya.. Jadi anda harus meneruskan bacaan anda sampai ke penamat halaman ini! 

Situasi Kini Semakin Mencabar.. Anda Tak Tahu Bagaimana Nak Keluar Dari Kemelut Tekanan Kewangan Ini?

  • Anda mahu mencari pendapatan sampingan secara part time, tanpa menggangu kerja anda sekarang dan kalau boleh hanya mahu berniaga dari rumah sahaja..
  • Anda tiada banyak modal untuk menyewa kedai sendiri dengan tetapi ingin memulakan perniagaan kos rendah dan kalau boleh percuma semuanya..
  • Dengan keadaan harga barang yang naik menggila, anda buntu bagaimana nak tampung perbelanjaan untuk kelangsungan hidup?
  • Anda teramat mengimpikan pendapatan sampingan yang boleh membantu anda keluar dari kemelut dan masalah kewangan yang sangat membebankan fikiran anda.
  • Anda yakin bahawa melalui perniagaan internet boleh dijalankan dengan mudah malah atau paling tidak boleh menambah wang poket anda setiap bulan.
  • Anda disuruh berjimat cermat, tetapi dalam masa yang sama gaji pun tak cukup nak buat belanja. Bagaimana lagi nak berjimat?

Alhamdulillah, Kini Akhirnya Saya Boleh Menjana Pendapatan RM 4-5 Angka Secara Sepenuh Masa Dari Rumah.. Even, Jiran Sebelah Pun Tak Tahu!

income1
income2
income3
income4
income5

Bagaimana Kalau Saya Kongsikan Rahsia & Bantu Anda Keluar Dari Tekanan Kewangan Yang Memeningkan Kepala Ni? Mahukah Anda...? 

Mahukah anda, jika saya dedahkan teknik yang sungguh simple, berkesan dan benar-benar telah terbukti menjana pendapatan dari facebook dan juga diinternet? 

Teknik yang bakal saya kongsikan pada anda nanti telah benar-benar terbukti berjaya menyebabkan akaun bank saya berubah serta merta, dipenuhi wang setiap bulan dan telah menyelamatkan saya dari krisis kewangan yang teruk, hutang keliling pinggang dan kehidupan yang sangat menyeksakan hampir 5 tahun yang lalu...

Mahukah anda, jika saya kongsikan rahsia kejayaan itu?

Objektif utama saya disini ialah untuk membantu anda yang benar-benar serius untuk memulakan perniagaan internet dan menjana RM3,500 hingga RM10,000 (atau mungkin lebih) setiap bulan mengenai satu lubuk yang selama ini disorokkan oleh ramai usahawan-usahawan online untuk menjana pendapatan yang lumayan dan berterusan dari internet.

Jika anda benar-benar serius nak tahu, maka anda harus berikan 100% perhatian kerana banyak lagi yang saya nak dedahkan pada anda.. Jadi teruskan bacaan anda....
worried-man

Sebab Kenapa Anda Harus Bermula Dengan Facebook. Anda Tak Perlu...

  • Tak perlu Website, Domain & Hosting.
  • Tak perlu susah payah nak cipta produk sendiri
  • Tak perlu penat pikul atau simpan stok.
  • Tak perlu modal besar. Boleh mula dengan modal minima atau PERCUMA!
  • Tak perlu pening nak support pelanggan yang cerewet
  • Tak perlu kemahiran teknikal atau kepakaran IT
  • Tak payah nak bazir banyak masa cari produk
  • Tak perlu nak upah pekerja atau staff. Biar orang lain buatkan untuk anda.

Jika Anda Tidak Manipulasikan Facebook Dalam Bisnes Anda, Anda Akan Ketinggalan Zaman.

Social-Demographics-facebook
Kadang-kadang anda kena ambil tahu beberapa fakta dan data terlebih dahulu. Sebabnya, manusia ni memerlukan penjelasan saintifik atas banyak persoalan dan keragauan. Kebanyakkan dari kita perlukan sebab dan alasan yang kukuh kepada sesuatu perkara.

Contoh paling mudah, saya pasti anda tentu tertanya-tanya kenapa saya syorkan anda berbisnes di facebook. Kenapa tak instagram ke, whatsapp ke, atau lain-lain platform media sosial yang lain?

Inilah sebabnya saya memberikan anda data dan fakta diatas ini. Supaya anda tahu reason yang cukup kuat kenapa anda MESTI bermula dengan facebook, bukan yang lain-lain.. Lagi pun fakta dan data ini sama sekali tidak menipu.

Sebabnya jelas, berdasarkan fakta dan data kat atas, Facebook masih lagi menduduki ranking no 1 didunia yang mempunyai pengguna paling ramai berbanding mana-mana platform. 77% daripadanya adalah wanita dan 66% adalah lelaki. Manakala, range umur yang paling aktif melayari facebook adalah diantar umur 18-49 tahun..

Anda tahu apakah ertinya semua ini?

Inilah lubuk duit! Tempat paling mudah nak cari pelanggan anda, hasilkan banyak jualan dan jana keuntungan berlipat kali ganda. Rata-ratanya pengguna facebook ni adalah mereka yang gemar membeli.. Nampak?

Siapa Sebenarnya Affendi Hussin? Bagaimana Beliau Boleh Bantu Anda?

edit copy

Salam sejahtera dan apa khabar sahabat? Terima kasih saya ucapkan kerana kesudian anda meluangkan masa berharga anda untuk membaca apa yang terkandung didalam halaman web ini. Saya pasti anda mungkin sibuk ketika ini, tetapi saya jamin, apa yang bakal anda perolehi dari halaman ini bakal membantu anda kelak.

Luangkan 5 minit masa sibuk anda, mungkin anda mendapat manfaat nanti..

Sebelum saya berkongsi lebih banyak, lebih baik kita berkenalan terlebih dahulu. Siapakah orangnya yang sedang bercerita dihadapan anda ini. Bak kata orang, tak kenal maka tak cinta.. :)

Nama saya Affendi Hussin. Saya merupakan salah seorang usahawan internet yang menjalankan perniagaan dan menjana pendapatan sepenuh masa menerusi internet. Saya telah mula terlibat secara tak langsung dalam perniagaan internet ini sejak 2006 lagi. Pada ketika itu saya juga sama seperti anda masih tak tahu apakah perniagaan internet, bagaimana nak mulakannya, dan bagaimana internet boleh dijadikan sebagai punca pendapatan.

Sepanjang 3 tahun pertama itu, saya banyak habiskan masa untuk mempelajari selok-belok perniagaan internet ini. Namun, sepanjang tempoh itu jugalah saya terus gagal untuk menjana pendapatan.

Kisah saya bermula pada 2008, dimana saya telah menghasilkan pendapatan internet yang pertama RM 16,000 dalam tempoh 40 hari walaupun tanpa sebarang pengetahuan atau pengalaman dan kemahiran internet pada masa itu. Ia telah mengubah persepsi saya terhadap buat duit di internet walaupun sebelumnya saya agak 'was-was' terhadap perniagaan internet ini.

Pada 2010 pula, saya memulakan perniagaan internet yang pertama menggunakan medium rangkaian sosial facebook walaupun tiada website, blog, autoresponder, list dan sebagainya. Tanpa menggunakan sebarang teknik pun saya masih berjaya mengumpul 5000 list dan menjana pendapatan RM 12,000 dalam tempoh 30 hari sahaja.

Alangkah gembiranya saya ketika itu kerana sedikit demi sedikit usaha saya mula membuahkan hasil. 3 tahun lamanya saya terus dilanda kegagalan demi kegagalan dan seakan hampir untuk berputus asa.

Tak perlulah saya ceritakan panjang lebar mengenai segala kegagalan yang saya tempuhi, kerana kalau saya nak ceritakan nanti, 7 hari 7 malam pun belum tentu habis.. :)

Tak Kenal Dengan Erti Give-Up, Akhirnya Saya Berjaya Berada Sebaris Dengan Pakar Perniagaan Internet Yang Lain..

g1
g2
g4
g3
g5

Saya Juga Dulunya Sama Seperti Anda.. Saya Menghadapi Masalah Kewangan Yang Begitu Teruk.. Saya Tak Tahu Macamana Nak Atasinya..

Suatu masa dulu, saya juga sama seperti anda. Saya juga pada peringkat awal menghadapi masalah untuk memulakan perniagaan. Persoalan yang paling kerap bermain di fikiran adalah, "saya nak jual apa", "perniagaan apa yang sesuai untuk saya lakukan?", "saya tiada modal", "saya tak tahu nak menjual", "saya tak tahu nak buat promosi", "macam mana nak mula" dan bermacam-macam soalan lagi......

Adakah anda juga mempunyai persoalan yang sama?

Semasa zaman 'kegelapan' itulah saya mula tercari-cari bagaimana saya harus memulakan perniagaan yang dapat menyelesaikan masalah kewangan yang agak merucing ketika itu. Walaupun saya bekerja sepenuh masa, tetapi gaji yang diterima setiap bulan tidak mencukupi menampung keperluan hidup. Pendapatan yang ada hanya sekadar mampu menampung hutang kereta, hutang PTPTN, membayar sewa rumah, membayar bil air, bil elektrik, bil internet, bayar kad kredit, membeli keperluan dapur dan sebagainya. Selepas ditolak dengan semua perbelanjaan, saya akui pendapatan hanya cukup-cukup makan saja!!

Pada bulan-bulan tertentu pula, adakalanya perbelanjaan tak cukup! Dan terpaksa pula berhutang untuk meneruskan kelangsungan hidup... Bak kata orang, puas juga gali lubang tutup lubang. Lama kelamaaan, keadaan menjadi semakin parah! Keperluan semakin meningkat, harga barang semakin mahal dan poket seringkali kering...

Orang yang berjaya pernah mengatakan: "Untuk berjaya, manusia perlu diberikan tekanan. Tekanan membuatkan otak kita berfikir dengan luarbiasa seterusnya bertindak luarbiasa dan menghasilkan keputusan luarbiasa juga."

Selepas bertungkus-lumus bertahun-tahun lamanya dan dihimpit kegagalan demi kegagalan, beratus-ratus kali melakukan kesilapan demi kesilapan, beribu-ribu kali melakukan pelbagai 'try and error' barulah akhirnya saya mula berjaya menghasilkan pendapatan. Banyak masa, tenaga dan modal dihabiskan untuk belajar dan mempelajari ilmu perniagaan. Memandangkan saya menuntut dalam bidang kejuruteraan, maka saya tiada langsung pengetahuan dalam bidang perniagaan. Tanpa pendidikan formal bidang perniagaan, ianya seakan dunia yang begitu asing sekali untuk saya! Namun itu semua bukanlah penghalang untuk berjaya..

Yang menjadi penghalang sebenarnya adalah fikiran dan diri kita sendiri. Asalkan kita sanggup untuk menghadapi perubahan, melakukannya dengan bersungguh-sungguh dan tidak putus asa, tiada apa yang mampu menghalang kita dari mengecapai kejayaan yang kita inginkan...

Alhamdulillah, kini saya mula menjana pendapatan 4-5 angka sebulan hanya melalui internet, secara sepenuh masa hanya dari rumah saja.

Dengan Strategi, Teknik & Ilmu Yang Betul, Saya Berjaya Mendapatkan Income Yang Cukup Lumayan Sekali.. Lihat Bukti Sebenar Ini...

1
2
4
3
5
6
4

Memperkenalkan Kepada Anda..
FB Cash Profit

ecoverbundle-transparent
Panduan 'Ultimate' Strategi & Rahsia Hasilkan 'Cash Profit Sepantas 30 Hari Di Facebook!

Panduan FB Cash Profit Bukan Sebarangan Panduan Yang Anda Boleh Dapat Ditempat Lain. Value Panduan Ini Amat Tak Ternilai Berbanding Harganya Yang Tak Masuk Akal!

FB Cash Profit bakal membantu sesiapa yang berhasrat nak 'jump-start' bisnes di facebook khususnya dan online marketing, nak kembangkan bisnes, tingkatkan jualan dalam masa 30 hari dengan pantas.. First class video training ever!
news-icon
Berdasarkan Pengalaman Sebenar
Semua video panduan adalah berdasarkan pengalaman sebenar oleh kami sepanjang 10 tahun dalam perniagaan internet dan facebook marketing. Kami padatkan bagaimana anda boleh terus apply setiap apa yang kami ajarkan..
rocket-icon
Testimoni Yang Terbukti
Kami mempunyai testimoni-testimoni yang terbukti telah berjaya membantu ramai orang untuk buat income di facebook dan internet. Apa yang dikatakan oleh mereka adalah ikhlas dari mereka sendiri tanpa dibayar!
video-icon
Langkah Demi Langkah
Diringkaskan dalam chapter berasingan dan langkah demi langkah untuk memudahkan pemahaman. Malah, ianya 100% berbahasa Melayu dan mudah difahami! Sesuai untuk semua peringkat dan golongan.
check-icon
Harga Mampu Milik
Kami menjanjikan harganya juga mampu milik untuk semua orang. Dengan kuantiti video yang banyak dan kualiti terbaik, ianya adalah pelaburan yang cukup murah dan berbaloi tidak setanding dengan apa yang mereka bayar..
hourglass-icon
Rahsia & Strategi Sulit
Bukan saja perkara asas, kami juga turut menyelitkan strategi-strategi dan rahsia sulit yang agak advanced kami pendamkan selama ini. Sudah pasti, ianya tidak dapat dicedok dimana-mana kerana ia adalah pengalaman kami sendiri!
mail-icon
Potensi Universal Untuk Semua
Ramai orang berminat nak buat duit di fb, tapi tak tahu cara nak mula. Dengan desakkan tekanan ekonomi dan tahap kewangan kritikal, panduan ini sememangnya sangat sesuai untuk mereka yang nak keluar dari belenggu kewangan.

Apa Pendapat Mereka Yang Pakar Dalam Pemasaran Facebook & Internet Tentang Panduan Ini..

Sebahagian dari pelanggan kami adalah merupakan pakar-pakar yang berpengalaman luas dalam pemasaran online dan pemilik bisnes di facebook.
ismailcirc
akramcircle2
wazeencirc
alfarabi
abd
Ismail Arshad Usahawan Internet
Akram Hasyim Usahawan Internet
Wazeen Azizan 
Usahawan Internet
Al-Farabi Shariff
Usahawan Internet
Nik Abd Sobur 
Usahawan Internet
image6_2
TESTIMONI
ismailcirc
Alhamdulillah, saya baru sahaja tonton keseluruhan modul FB CASH PROFIT.

Pertama sekali tahniah pada tuan Affendi Hussin atas perlancaran produk ini yang bagi saya sangat SANGAT TAK MASUK AKAL

Sebab apa?

Kerana isinya SANGAT LENGKAP dari ASAS, macam mana nak cari produk kalau anda tak ada produk, sehinggalah macam mana anda boleh betul-betul BUAT DUIT di FB.

Sangat sesuai untuk yang beginner walaupun ada masih terawang-awang nak jual produk apa.

Yang dah berniaga, pun patut tonton sebab pasti ada benda-benda yang anda terlepas panda selama ini. Saya sendiri ada belajar benda baru walaupun dah berniaga di internet sangat lama

Dan JUGA SESUAI UNTUK ORANG YANG DAH LAMA sebab ada beberapa modul yang saya pasti dan lihat TAK RAMAI PENIAGA terutama produk FIZIKAL gunakan, tapi sebenar itu adalah marketing yang JERUNG JERUNG diluar sana pakai.

Jadi, apa yang TAK MASUK AKALNYA?

Bertahun tahun lepas saya pernah habiskan lebih 5 angka untuk korek ilmu untuk semua modul-modul ni, pergi seminar, kelas, bengkel itu ini, ambik personal coaching sana sini..

Tapi Pakej FB CASH PROFIT ni sangat MAMPU DIMILIKI! Silap-silap budak lepas SPM pun mampu.

SATU PELABURAN yang SANGAT BERBALOI..

Pasti tak rugi.. TETAPI ANDA RUGI jika anda tak milikinya, atau anda dah miliki tapi TAK APPLY SEMUA.
Ismail Arshad
Usahawan Internet
5.0
STARS
image4_2
TESTIMONI
akramcircle2

Salam Tuan Affendi Hussin, saya dah go through FB Cash Profit. Sangat lengkap dan berguna buat sesiapa sahaja yang nak belajar mengenai pemasaran internet, aplikasikan terus & hasilkan keuntungan demi keuntungan.

Saya sangat hargai Tuan kerana tak lokek dan sudi kongsikan lubuk-lubuk buat duit di arena tempatan & antarabangsa. Lubuk tersebut sememangnya jika dimanfaatkan boleh akan bertukar menjadi 'Cash Profit' dan saya sendiri telah alaminya.

Antara kesemua yang Tuan share, saya paling suka Teknik Menjadi Stokis Secara Pre Order, yang ini bagi saya walaupun ianya simple tapi sangat superb!

Keseluruhannya, memang terbaiklah panduan FB Cash Profit ini! Double thumbs-up daripada saya.

Akram Hasyim
Usahawan Internet
4.5
STARS
image8_1
TESTIMONI
wazeencirc

Saya pantang tengok produk marketing yang berkaitan dengan Facebook sebab dari dulu lagi saya gunakan platform ni untuk cari pelanggan produk jualan saya.

Bila apa-apa produk yang berkaitan dengan pemasaran Facebook dilancarkan, saya pasti akan beri ruang lebih masa untuk study tentang pemasaran ni lebih-lebih lagi FB kerap sangat update sampai kadang-kadang teknik yang kita pakai dulu, hasilnya dah tak sama dengan bermacam-macam teknik sekarang ni.

Alhamdulillah, saya dah pun selesai tengok video-video yang ada dalam FB Cash Profit daripada tuan Fendi. Apa yang boleh saya katakan, produk ni sesuai sama ada untuk mereka yang belum ada bisnes lagi, ataupun yang sudah pun ada bisnes sendiri yang rasa-rasa nak buat pemasaran kat Facebook ni.

Ada banyak video tutorial yang anda boleh praktikkan lepas tonton. Tengoklah sampai ‘muntah’ nanti. Anda boleh ikut step by step apa yang dikongsikan oleh tuan Fendi. Jangan ikut je, tapi kena praktik. Mungkin banyak ilmu yang belum anda tau, ada dalam FB Cash Profit.

Jadi, apa yang saya boleh rekemenkan adalah, pakej basic sesuai untuk mereka yang tak pernah buat bisnes kat internet especially Facebook. Dalam kata lain, newbie la..

Tapi jika anda ni dah tahap level selepas newbie, so saya sarankan anda dapatkan terus pakej upgrade sebab dengan cara yang dikongsikan dalam pakej upgrade amatlah sesuai untuk mereka yang nak maintain bisnes kekal selama yang mungkin. (Cara ni memang dah bertahun saya sendiri dan internet marketer lain gunakan sehingga sekarang)

Last sekali, jangan lupa, praktik atau take action itu penting. Jangan pulak lepas anda dapatkan produk ni, kemudian anda simpan dalam hardisk sampai berhabuk.. Tu orang panggil “buang duit” je.

Orait..all the best semua!

Wazeen Azizan
Usahawan Internet
5.0
STARS
image4_2
TESTIMONI
alfarabi

Benci kat tuan. kenapalah tak buat produk ni awal-awal masa saya baru nak mula bisnes? :(

Panduan intensif yang tuan buat ni memang komprehensif, dari A hingga hampir Z tuan bongkar.

Masa saya nak mula belajar bisnes dulu susah, belajar sana sikit, belajar sini sikit.

Ambil masa lama, duit habis terlabur sana sini. akhirnya saya bazir banyak masa fokus benda yang tak patut.

Kali ni tuan dah tolong shortcutkan banyak. boleh belajar banyak benda dalam bisnes yang PENTING, tapi TERSUSUN.

Flow yang bagus agar orang mudah faham. tak caca marba.

sangat2 sesuai untuk mereka yang baru nak mula bisnes online, dan berhajat nak kuasai hingga capai FINANCIAL FREEDOM.

Terbaek bohhh!

Al-Farabi Shariff
Usahawan Internet
4.0
STARS
image6_1
TESTIMONI
abd

Assalamualaikum tuan,

Alhamdulillah saya dah habis review keseluruhan panduan FB Cash Profit ni.
Apa yang boleh saya kata panduan ni sangat complete sebab Tuan Affendi ajar keseluruhan langkah untuk berniaga step by step dari asas sampai Advance.

Memang yang zero pasal bisnes pun CONFIRM boleh buat bisnes yang stable di FB kalau AMALKAN semua yang diajar ni.

Memang rugi sebab panduan macam ni takde masa saya mula nak berniaga dulu. Hampir setahun saya langgar dinding cuba macam-macam cara sebelum jumpa bisnes yang sesuai dengan saya tapi semuanya dah ada dalam FB Cash Profit. Dan Bab fb ads yang paling menarik perhatian, bukannya diajar basic je tapi detail cara kaji audience untuk targetting.

Semua ilmu ni memang tak patut dengan harga jualan FB Cash Profit, serius saya katakan memang sangat-sangat berbaloi.

Nik Abd Sobur
Usahawan Internet
4.5
STARS
image8_1

Lihat Bukti Sebenar Apa Yang Mereka Katakan Semasa Saya Menganjurkan Sessi Mini Group Coaching Berkaitan Cara Buat Duit Di Internet Ini... 

Engku Alias
Pekerja Swasta
Azman Fadhil & Nur Fazihan
Pekerja Swasta
Suhainizam Samsudin
Pekerja Swasta
Syafiq Che Nor
Lepasan Pelajar
Syed Mashor
Pesara Kerajaan
Shukri
Pekerja Swasta
FB Cash Profit Adalah Panduan 'Ultimate', Paling Lengkap & Paling Padat. Panduan Terbaik Hasil 100% Pengalaman Saya Sendiri..
feauture1
Penerangan Sangat Lengkap Dengan Pelbagai Topik
Anda akan terkejut betapa lengkapnya panduan yang telah saya sediakan khusus untuk anda ini. Bermula dari perkara-perkara asas sehinggalah topik advanced  yang perlu anda tahu supaya anda mempunyai basic knowledge yang cukup kuat untuk anda konsisten dalam bisnes anda.

Saya juga mengupas setiap topik dengan terperinci dan mendalam supaya anda jelas dan faham setiap point yang saya sampaikan. Setiap topik telah disusun atur dengan rapi untuk memudahkan anda mengikuti panduan ini peringkat demi peringkat.
Ditunjukkan Langkah Demi Langkah..
Saya bukan saja memberikan anda teori semata-mata tetapi menunjukkan anda teknikal dan praktikal supaya anda boleh mula dan ikut dengan serta-merta seumpama ada guru disebelah yang sedang mengajar anda.

Saya tunjukkan langkah demi langkah dan anda cuma perlu ikut saja apa yang diterangkan. Jika anda tertinggal anda boleh ulang semula sebanyak mana yang anda suka. Mudah untuk anda terus praktikkan apa yang telah anda tonton. Tak perlu nak langgar dinding lagi
feauture2
feauture3
Mudah Difahami Oleh Sesiapa Saja..
Penerangan dalam video ini bukanlah sesukar yang mungkin anda bayangkan. Saya menggunakan bahasa yang santai dan bersahaja untuk memudahkan pemahaman anda. Saya juga tidak menggunakan bahasa-bahasa 'sastera' atau bahasa-bahasa 'engineering' yang mungkin memingkan kepala anda.

Saya nak pastikan setiap apa yang saya sampaikan mudah dihadam oleh sesiapa saja tak kira apa pun tahap pemikiran anda. Saya terus kepada 'straight to the point' supaya anda boleh kekal fokus. Malah ianya 100% berbahasa Melayu!

Panduan Yang Cukup Lengkap Dan Langkah Demi Langkah Untuk Membantu Anda..
Tiada Sebab Anda Gagal Lagi!

Chapter #1

Pengenalan

  1. Chapter ni saya akan mulakan dengan pengenalan dan mukadimah terlebih dahulu apakah gambaran keseluruhan yang bakal anda pelajari nanti.
  2. Yelah, nak mula kenalah tahu pengenalannya terlebih dahulu.. Kalau tak tahu pengenalan, camne nak tahu hujung pangkalnya kan?
  3. Saya akan tunjukkan 4 langkah asas yang pelu anda tahu bila nak buat income di facebook ni..
  4. Kemudian saya akan tunjukkan lagi 6 langkah bagaimana anda boleh gunakan panduan ni dengan efektif dan berkesan. Saya tak nak anda duduk dan lihat saja.. 
DVD Cover-350px
DVD Cover-350px

Chapter #2

Bagaimana Nak Bermula?

  1. Ramai orang yang 'stuck' bila nak start buat income kat FB ni. Macam-macam halangan yang dihadapi. Saya dah senaraikan sekurang-kurangnya 6 masalah utama yang biasa dihadapi oleh ramai orang.
  2. Berdasarkan masalah tadi, saya senaraikan langkah-langkah yang boleh anda lakukan untuk menghadapinya supaya anda tak boleh lepaskan ikatan yang membuatkan anda stuck tadi.
  3. Saya tunjukkan terus 8 jenis bisnes dan program yang anda boleh mulakan tanpa perlukan ___________ & _________.
  4. Kemudian saya berikan anda 4 teknik bagaimana nak memilih model bisnes yang seusia untuk anda mulakan. Jadi anda tak perlu nak berteka-teki lagi apa yang perlu anda lakukan.. Mudahkan?

Chapter #3

Formula Asas Memulakan Bisnes Di Facebook

  1. Makin lama makin menarik, sebab saya akan kongsikan 5 formula asas yang WAJIB anda tahu bila nak mulakan bisnes di fcaebook ni. Bukannya main hentam ikut sesedap rasa je..
  2. Majoriti orang memang tak tahu langsung apa formula asas ini. Patutlah buat bisnes kejap timbul kejap tenggelam. Takda guideline supaya bisnes mereka on track!
  3. Kalau anda betul-betul nak mulakan bisnes, inilah 5 jenis formula yang perlu anda ikut, dan apply benda ni untuk semua bisnes anda. Insyaallah bisnes anda akan sentiasa berkembang..
DVD Cover-350px
DVD Cover-350px

Chapter #4

Niche Vs Produk

  1. Ini paling kritikal! Nak meniaga, kena pilih ______, bukannya pilih ______! 95% mereka yang nak start bisnes kat fb dan online ni langsung tak tahu nak bezakan apakah 2 benda ni. Walhal inilah benda paling basic kena tahu dulu!
  2. Tapi, sebenarnya dulu saya pun confius dengan 2 benda ni. Lama jugak saya belajar untuk dapatkan apakah perbezaan diantara niche dengan produk. Bukan sama tau!
  3. Saya tunjukkan contoh-contoh bergambar supaya senang anda faham dan bezakan apakah niche dan produk.
  4. Lagi best saya dedahkan apakah niche yang sangat HOT, LAKU KERAS dan HIGH DEMAND. So anda boleh fokus niche ni saja.. Jimat masa!

Chapter #5

Lubuk-Lubuk Produk

  1. Jeng3... Terdapat 4 part dalam chapter ini. Chapter ini paling eksklusif kerana disinilah titik permulaan anda nak buat income kat fb ni.. Saya dedahkan 4 tempat yang sangat popular untuk anda mencari lubuk-lubuk produk yang boleh anda pasarkan.
  2. Paling best, bukan saja saya dedahkan lubuk-lubuk produk di Malaysia, tetapi saya buat khas part-part extra lubuk produk INTERNATIONAL!
  3. So, selain anda fokus untuk buat duit dalam RM, kini anda boleh buat duit dalam USD jugak! Saya buat khusus part ini memandangkan nilai tukaran USD adalah 4.30 kali ganda lebih mahal dari RM!
  4. Inilah masanya anda bukan saja fokus untuk pasaran tempatan, tetapi juga dalam masa yang sama anda boleh fokus untuk pasaran international! Ini memang ohsem!
DVD Cover-350px
DVD Cover-350px

Chapter #6

Buat Duit Dengan _________

  1. Kebanyakkan orang ingat, nak mula bisnes online ni nak kena guna MODAL besar, nak kena ada produk sendiri, nak kena website, kena ada domain, kena tahu bab teknikal dan macam-macam benda lain. Tetapi tanggapan beginilah yang membuat ramai orang yang gagal nak mula..
  2. Sebenarnya, ada cara lebih mudah nak buat income. Bagaimana kalau saya katakan anda tak perlu langsung tahu benda-benda menyusahkan kat atas. Malah anda boleh mula dengan percuma! Iaitu buat duit dengan _______.
  3. Apakah ________? Syyyyh, rahsia.. Kalau nak tahu, anda kenalah dapatkan panduan ini. Saya akan share semuanya tanpa sembunyi apa-apa. Ada 3 part semuanya dalam chapter ini. Malah anda boleh mulakan serta-merta lepas tonton chapter ini.

Chapter #7

Buat Duit Dengan _______

  1. Teknik yang paling popular untuk buat cepat di facebook. Teknik ini tak perlukan anda mencipta produk anda sendiri, boleh mula dengan percuma, malah anda boleh mula hampir serta-merta juga..
  2. Tapi, masalahnya bagaimana anda nak hadapi persaingan? Bagaimana nak pastikan pembeli beli melalui anda bukan orang lain? Bagaimana nak cari produk yang menguntungkan? Dan macam-macam masalah lagi..
  3. Saya dah bongkarkan at least 4 cara iaitu ______,  ______,  ______,  ______ apakah persediaan yang pelu anda lakukan untuk bermula. Penting untuk anda merangka strategi dan teknik efektif supaya anda kekal dalam market yang anda ceburi.
DVD Cover-350px
DVD Cover-350px

Chapter #8

Buat Duit Dengan _________

  1. Ni satu lagi teknik yang super power yang anda boleh mulakan serta merta tanpa produk sendiri jugak. Malah dalam chapter ni saya dedahkan bagaimana anda nak BOOST income anda hampir 10x ganda lebih banyak.
  2. Personally saya amat suka dengan teknik ni. Tak ramai orang yang sanggup bongkarkan teknik ni sebab tak nak wujud persaingan terlalu tinggi. Tapi khusus untuk anda, saya dedahkan rahsia si otai-otai ni HIT 4-5 angka dengan senang-senang je..
  3. Strategi ini menggunakan teknik leverage. Kalau anda nak pulun sales sorang-sorang memang anda takkan mampu dapat income banyak. Tapi kalau anda tahu teknik ni, dengan mudah je anda hentam sales gila-gila walaupun bukan anda yang menjualnya...
  4. Malah saya tunjukkan beberapa rahsia yang otai-otai 'sembunyikan dari anda. Logiknya, takkan dorang nak bocorkan rahsia tersebut kan? Kalau ramai orang tahu, takleh cari makan la nanti... 

Jika Anda Berada Didalam Golongan Ini, Maka Anda WAJIB Mendapatkan Panduan Ini..

  • Mereka yang nak mula bisnes tapi tak tahu bagaimana nak mula dengan kos paling minima
  • Mereka yang terdiri daripada usahawan, penjual, peniaga, yang nak kembangkan bisnes menerusi facebook.
  • Peniaga offline yang berniaga secara konvensional yang nak menjenamkan bisnes mereka secara online.
  • Peniaga online yang berhadapan dengan masalah sukar untuk mendapatkan jualan.
  • Mereka yang terlibat dengan Networking / MLM atau pemasaran rangkaianyang tak tahu cara pormosi
  • Mereka yang terlibat dalam dropship / affiliate / agen jualan / rakan pemasaran.

Sebaik Saja Anda Khatam Mempelajari Keseluruhan Panduan Ini, Anda Akan Ketahui..

Rahsia & Strategi Memulakan Bisnes Anda Kurang 30 Hari!

Jika anda baru nak bermula dan masih ZERO tentang bisnes di facebook dan online marketing, anda WAJIB tahu terlebih dahulu apakah fundamental asas yang kena anda kuasai. Ramai orang sangka, bisnes maya ni mudah, boleh terus start je.. Tapi...

Oleh sebab mereka tak tahu akar umbi benda-benda asas, ramai akhirnya yang tersungkur awal. Mereka sendiri gagal memahami perkara yang BOLEH dan TAK BOLEH dibuat apabila mereka memulakan bisnes kat facebook dan internet.

Tak boleh main hentam iku rasa je. Bak kata orang, ikut rasa, binasa.. Ikut hati mati.. Itulah padahnya.. Anda akan tahu segalanya setelah anda mengikuti panduan ini..

bussplan
produkseacrh
Lubuk Rahsia Produk 'Laku Keras' Ramai Orang Tak Tahu.
Saya akui, memang inilah PUNCA SEBENAR kenapa ramai orang yang gagal. Saya sendiri pun peringkat awal dulu pening kepala memikirkan produk apa yang patut dijual.

Saya juga akan tunjukkan anda lubuk-lubuk produk yang sangat laris dan mendapat permintaan tinggi yang ramai orang mahukan. Bukan seperti kebanyakkan orang, mereka sangka produk yang mereka jual tu konon-konon laris lah sangat.. Tapi hampeh..

Saya dedahkan banyak lubuk produk yang boleh anda dapat samada dari dalam Malaysia, mahupun peringkat antarabangsa. (Yelah, kan nilai USD makin mahal sekarang, why not anda ambil kesempatan ni juga).. Satu persatu saya dedahkan, anda pun bakal terkejut nanti.
Secret 'Jump Start' Bisnes Anda Tanpa Kos Yang Disembunyikan Dari Anda..

Jeng.. jeng.. jeng.. Ini part paling best! Ramai orang yang 'stuck' sebab kata takder modal nak start bisnes yang modalnya menelan berpuluh ribu ringgit. Sebenarnya ada cara bagaimana anda boleh start bisnes di facebook dan interent tanpa modal yang besar. (syyyhh, malah ada yang percuma). Ni rahsia yang pakar-pakar berjaya simpan dari pengetahuan anda.

Kini, saya share dengan anda beberapa jenis bisnes yang boleh anda 'jump start' dengan cepat, tak perlu simpan stok, tak perlu nak ke pejabat pos dan macam-macam lagi. Huh camne tu?

Itulah pentingnya ilmu.. Kalau tak tahu memang susah, dah tahu mudah je..

modal
reachcust
Promosikan Produk Anda Kepada 'Hungry Buyers'
Sampai tahap ni, anda sepatutnya dah pun mempunyai plan untuk 'start up' bisnes anda sendiri, dimana nak cari produk dan produk apa yang anda nak jual nanti.. Lepas tu nak buat apa?

Kenalah promosi.. Tapi nak promosi kat sapa? Siapa yang nak beli? Kat mana nak cari mereka ni? Nah, disinilah nanti saya akan tunjukkan step by step bagaimana anda nak mulakan promosi dan hasilkan RM pertama anda. Jangan abaikan part ni, sebab ia memang penting!

Even, ramai orang yang dah lama berniaga ni pun masih tak reti-reti nak promosikan produk mereka. Sebab mereka sendiri tak jelas siapakah 'hungry buyers' untuk produk mereka. Jangan ingat produk anda MAGIC sesuai dijual kepada semua orang - No Such Thing!
Teknik Hasilkan Jualan RM4- 5 Angka Sebulan Secara Konsisten..
Ni satu lagi part yang paling kritikal WAJIB anda belajar. Bukannya buat iklan, buat promosi tapi sales haram tak masuk. Kalau masuk pun adalah seketoi dua. Ni PUNCA SEBENAR kenapa ramai orang GAGAL sebab buat iklan tapi rugi je memanjang..

Terer buat iklan, tak semestinya confirm dapat sales meletup-letup. Walhal berapa ramai peniaga diluar sana, buat iklan tapi rugi sesaja.. Bukan kata nak dapat untung, nak balik modal pun perit sangat. 

Sudahnya, main biola hari-hari sambil bercucuran air mata mengenang nasib bisnes yang hidup segan mati tak mahu. Sikit hari lagi, humban semua stok dalam tong sampah. Jangan sengaja sabatoj bisnes anda sendiri dengan risiko rugi seperti ini.. Wajib belajar!
salesincrease

Tiada Sebab Kenapa Anda Harus Menolak Dari Mendapatkan Panduan Ini..

u8
Mula Bisnes Dalam Masa 30 Hari
u1
Mengumpul Ribuan Database Pelanggan
u2
Tak Perlu Kemahiran Teknikal
u6
Meningkatkan Jualan Dengan Pantas
u3
Strategi Meningkatkan Jualan 300%
u5
Tak Perlu Pening Nak Cari Modal Besar
u7
Rahsia Produk Laris Dijual
u4
Kembangkan Bisnes Dengan Mudah

Extra Bonus.
Support Ekslusif Percuma!

vipcard
Bonus yang cukup ekslusif ini diberikan khas untuk membantu anda yang menghadapi sebarang masalah, memerlukan bantuan, pertanyaan dan sebagainya. Saya akan berikan anda aksess dimana anda boleh mendapatkan bantuan melalui online secara peribadi dengan saya.

Ini membuktikan bahawa saya memberikan 100% komitmen kepada pembeli-pembeli produk ini supaya tidak terkapai-kapai, malah untuk memastikan anda untuk terus berjaya dan berjaya buat duit di facebook.  Ianya bonus ekslusif yang jarang saya berikan. Tahukah anda, untuk mendapatkan keistimewaan seperti ini, saya biasanya akan kenakan caj RM 100 sejam? Tetapi
khas untuk anda anda, ianya percuma.

Tetapi, Panduan Ini Bukanlah Sesuai Untuk Semua.. 

Beberapa golongan yang saya senaraikan dibawah ini tidak sesuai untuk mendapatkan panduan ini.. Saya tak boleh nak paksa semua orang bukan? Oleh itu, berikanlah peluang kepada orang lain yang benar-benar bersungguh dan amat memerlukan panduan ini untuk meningkatkan taraf hidup mereka.
  • Mereka yang sudah menjana pendapatan 6-7 angka setahun dan telah berjaya menjual ribuan produk setiap bulan dari perniagaannya..
  • Mereka yang sudah mahir dengan pemasaran di facebook dan tidak berminat atau tidak komited untuk menjana pendapatan melalui facebook.
  • Mereka yang tidak ingin menggunakan facebook sebagai medium pemasaran yang paling efektif.
  • Mereka yang menyangkakan bahawa ianya mampu menjadikan mereka jutawan dalam sekelip mata dengan duduk diam dapat duit (Program 4D).
  • Mereka yang beranggapan bahawa panduan ini adalah skim-skim mengarut untuk mencari orang / tajaan / downline dan terima komisyen dari orang bawah!!
  • Mereka yang tak nak belajar dan tak nak mengubah kehidupan mereka kepada yang lebih baik.

Masih Keliru? Saya Ringkaskan Keseluruhan Panduan Ini Dalam Point-Point Yang Mudah Anda Nak Hadam..

ecoverbundle-transparent
  • Road map & langkah demi langkah bagaimana anda boleh start bisnes anda di facebook dalam masa 30 hari
  • Mendedahkan kesilapan-kesilapan yang biasa dilakukan ramai orang supaya anda TAK buat silap lagi
  • Apakah formula asas yang patut anda TAHU dan apply dalam bisnes anda.
  • Tak tahu nak jual apa? Saya dedahkan lubuk-lubuk mendapatkan produk untuk dijual.
  • Bagaimana nak melakukan promosi untuk produk yang anda jual dengan berkesan dan efektif?
  • Hasilkan income 4-5 angka sebulan secara konsisten menerusi facebook
  • Banyak lagi..

Dapatkan Tawaran Hilang Akal Untuk Panduan Lengkap Ini Dengan Tawaran Istimewa Pada Harga RM150 Cuma RM90

paidlogo2
moneyback-guarantee

Jaminan 30 Hari 'Money Back Guarantee' Jika Anda Tak Berpuashati!

Kami sangat yakin bahawa produk ini sangat berkualiti tinggi. Dalam masa 30 hari jika anda tak puashati, kami akan pulangkan semua wang anda semula tanpa banyak soal!
Dijamin 100% Bebas Risiko Dan Jaminan Pemulangan Wang!

p/s - Video yang bakal anda perolehi adalah pengalaman sebenar saya menjana pendapatan di internet melalui facebook. Sekiranya anda mahu menjana pendapatan dengan cara yang betul, maka anda harus bertindak bijak sekarang juga!

p/p/s - Saya juga akan mendedahkan kepada anda teknik sebenar menjana pendapatan puluhan ribu sebulan melalui facebook yang akan dedahkan secara terperinci untuk anda.

p/p/p/s - Dengan gabungan kesemua pendedahan teknik ini, bayangkan 'advantage' yang sungguh besar bakal akan anda perolehi, tiada lagi 'try and error' kerana kesemua teknik yang dibongkarkan adalah benar-benar terbukti berkesan.

p/p/p/p/s - Anda hanya perlukan kurang 1 minit dan hanya 1 tindakan kecil sahaja untuk mengubah hidup anda, iaitu dengan klik pada butang dibawah. Jangan menyesal apabila anda melihat paparan "Maaf, Jualan Tamat!" ini.. Jadi, jangan lupa, klik pada butang dibawah sekarang...

Anda Masih Ragu? Saya Berikan Jawapan Untuk Segala Persoalan & Keraguan Anda..

Apa kebenda sebenarnya FB Cash Profit ni? Saya tak fahamlah..
FB Cash Profit adalah panduan berbentuk video tutorial untuk membantu anda keluar dari zon masalah kewangan anda sekarang. Kami ajarkan anda bagaimana anda boleh 'jump-start' bisnes anda dalam masa 30 hari dan buat extra income menerusi pelbagai jenis model bisnes yang telah kami tunjukkan.

Ni bisnes apa? MLM ke? Forex ke? Skim cepat kaya ke? Camner nak join?
Maaf... Kami bukan MLM, forex, skim cepat kaya, skim kutu atau apa jua skim/program yang anda fikirkan. Jika anda beranggapan demikian, sila tinggalkan halaman ini dengan segera. Seperti yang telah dinyatakan, FB Cash Profit adalah panduan berbentuk video tutorial dimana anda akan belajar selok-belok perniagaan dan memulakan dan mengembangkan bisnes anda sendiri. 

Adakah panduan FB Cash Profit ni benar-benar boleh bantu selesaikan masalah saya?
Dalam keadaan ekonomi tak menentu, peningkatan harga barang dan kos hidup yang menggila sekarang, kami tahu ramai orang diluar sana termasuk anda yang benar-benar amat memerlukan pendapatan tambahan. Jika anda ingin dibantu, tahniah! Anda berada ditempat yang betul. Kami telah bantu ramai orang yang dulunya menghadapi masalah sama macam anda untuk memulakan bisnes mereka sendiri, hanya dari rumah menerusi platform percuma facebook. Kini giliran anda pula untuk berjaya! Jika mereka boleh, kenapa tidak anda? 

Saya susah nak percaya benda-benda macamni, apa buktinya? Kalau tak berjaya macamana?
Sekalipun anda belajar di universiti terhebat didunia, diajar oleh pensyarah terulung didunia, menghabiskan masa bertahun-tahun belajar serta telah menghabiskan puluhan ribu duit pinjaman pembelajaran pun belum tentu ada dijamin mendapat kerja yang hebat. Apatah lagi panduan yang semurah ini. Tiada siapapun didunia ni akan mampu menjamin kejayaan seseorang. Ia bergantung pada komitmen, usaha dan tindakan anda.  Tetapi apa yang kami kongsikan berdasarkan pengalaman sebenar kami dan anak didik kami. Tetapi anda pasti akan gagal jika tak ikut apa yang kami ajarkan - Itu kami jamin.

Saya berminat tetapi saya masih lagi was-was.. Saya takder modal nak start bisnes, boleh ke?
Bagus, itu tandanya anda berjaga-jaga dengan apa yang anda nak laburkan. Pelaburan yang terbaik didunia adalah melabur untuk ilmu dan melabur untuk diri sendiri sebelum anda 'melebur' dikemudian hari. Kami ajarkan anda ilmu bagaimana nak mula bisnes, dan nak kembangkan bisnes anda dengan cara yang betul. Setelah itu labur masa untuk diri sendiri hadamkan untuk praktikkan apa yang anda belajar. Anda pasti tak percaya kami tunjukkan bagaimana anda boleh mula bisnes dengan tanpa modal yang besar! Itulah pentingnya ilmu..

Tunggulah saya fikirkan dulu. Saya belum buat keputusan lagi.. Nanti gaji saya beli..
Anda boleh bertangguh tetapi tidak dengan masa. Suka kami nak ingatkan mungkin anda takkan dapat lagi harga murah seperti sekarang. Mungkin apabila anda kembali semula, harganya sudah semakin mahal. Atau, lebih teruk lagi mungkin telah ditutup buat selama-lamanya. Kami hanya hadkan kepada tempoh tertentu dan koata tertentu saja. Malah, jika anda takut, kami telah sediakan jaminan pulangan wang dalam 30 hari. Jika tak puashati, anda boleh tuntut wang anda kembali. Kami sangat yakin bahawa produk kami benar-benar bermutu dan berkualiti sehingga kami tidak gentar untuk berikan jaminan berat sebelah ini.
Dapatkan Panduan Ini Sekarang!
paidlogo2
Hakcipta Terpelihara - FB Cash Profit