sticky-logo643x100
Nanti Dulu..!
Saya Nak Berikan Tawaran Yang Cukup Istimewa Untuk Anda..

Anda Rugi Kalau Tak Mendapatkan Ultimate Pack Ini. TETAPI Anda Akan Lebih Rugi Kalau Tak Pelajari Kaedah Teknik Pemasaran Yang Paling Efektif Meletupkan Jualan Melebihi 400% & Strategi Pemasaran Facebook Ads Yang Terbukti Berkesan Untuk Apply Dalam Binses Anda!

Ultimate Pack - Dapatkan Keseluruhan Pakej Lengkap & Pelajari Kaedah Promosi Yang Efektif Meletupkan Jualan 400% Terbukti Berkesan Bisnes Anda!

Strategi Secret Yang Telah Terbukti
Kehebatan startegi ini bukan lagi rahsia dan anda akan tahu apakah secret yang pakar-pakar gunakan buat income yang hebat di internet dan buat sales kencang berkali ganda.

Atasi Pesaing Dengan Cara Bijak
Strategi yang cukup ampuh anda boleh gunakan untuk mengatasi pesaing-pesaing anda dengan cara halus dan senyap. Usah risau lagi kalau pelanggan anda dicuri pesaing!

Dekati Pelanggan Secara Halus
Bakal pelanggan anda tak suka dipaksa membeli. Tetapi dekati mereka dengan cara yang halus namun dalam masa bijak mengambil kesempatan untuk promosi.

Bina Bisnes Long Term & Kukuh
Jika anda nak bina bisnes yang kukuh dan stabil untuk jangkama panjang, anda WAJIB apply teknik pemasaran ni dalam bisnes anda. Ramai orang gagal sebab tak tahu promosi!

Part Paling Kritikal & Punca Kegagalan Usahawan Di Facebook.. Tak Tahu Pemasaran!

Sudah tentu ramai dari kita yang biasa mendengar ungkapan ini, '9/10 kekayaan adalah datangnya dari perniagaan'. Ya, ianya memang benar. Memang tak dinafikan, perniagaan adalah cara paling pantas untuk membina kekayaan, mendapatkan keuntungan dan keluar dari kemelut kemiskinan. Atau paling tidak, sekurang-kurangnya anda menambah punca pendapatan tanpa perlu bergantung dari satu jenis sumber pendapatan sahaja..

Namun, disebalik kisah-kisah kejayaan dan cerita-cerita usahawan yang berjaya, tersembunyi 1001 kisah kegagalan. Dalam mengejar kejayaan dan membina kejayaan dalam perniagaan, banyak cabaran yang harus ditempuhi. Hanya segelintir orang saja yang sanggup mengharungi pahit getirnya mengharungi liku-liku perjalanan sebuah perniagaan. Selebihnya, tersungkur ditengah jalan. Paling menyedihkan belum pun bermula dah macam-macam alasan diberikan susah nak buatlah, modal tiadalah, tak tahu nak promosi lah dan macam-macam lagi.....

Sebab itulah, hanya 1% - 2% sahaja yang benar-benar berjaya dalam perniagaan. Manakala majoriti dari mereka iaitu kira-kira 98% akan berakhir dengan kegagalan untuk 3 tahun pertama perniagaannya! Walaupun sebahagian besarnya masih gagal, tetapi itu bukanlah penyebab untuk anda tidak memulakan atau menjalankan perniagaan, betul tak sahabatku?

"98% Perniagaan Yang Berjaya Bergantung Kepada Teknik Pemasaran! Ramai Orang Yang Gagal Dalam Perniagaan Kerana Mereka Tak Tahu Teknik Pemasaran!"

Sebenarnya kejayaan dan kegagalan sesuatu perniagaan amat berkait rapat dengan teknik pemasaran. Usahawan yang fokus kepada teknik pemasaran biasanya akan berjaya dalam perniagaan. Malangnya, ramai usahawan kurang mahir dalam memasarkan produk. Kebanyakannya hanya terlalu menekankan kepada produk, pengurusan, aspek teknikal sehingga mereka terlupa untuk fokus kepada strategi pemasaran! Ini amat berbahaya sekali dan punca utama ibarat kanser yang bakal membunuh sesuatu perniagaan!

Setup Kedai Online Anda

  1. Ish..ish..ish..Rupanya masih ramai lagi yang tak tahu cara yang betul nak bisnes kat FB ni. Ramai yang masih tak tahu cara nak setup kedai online mereka sendiri di facebook. Sedangkan nak setupnya percuma saja.
  2. Dalam chapter ni, saya tunjukkan langkah demi langkah bagaimana nak setup kedai online anda. Tapi saya bukan saja tunjuk macamana nak setup, tapi saya tunjukkan sekali cara bagaimana nak hasilkan kedai online yang mampu memikat pelanggan.
  3. Dan saya tunjukkan lagi bagaimana nak fully optimize kan kedai online anda tu. Ramai orang walaupun tahu cara nak setup, tapi mereka ingat boleh terus dapat sales. Tidak semudah itu. Saya tunjukkan cara dan teknik yang betul.. 
DVD Cover-350px
DVD Cover-350px

Strategi Promosi FB Ads

  1. Tibalah saat yang paling kritikal iaitu bab PROMOSI! Inilah bab yang paling ramai orang nantikan iaitu FB ADS.. Dalam chapter ini terdapat 4 part yang saya bongkarkan mengenai bagaimana nak run iklan FB ADS untuk promosikan produk anda.
  2. Saya tunjukkan 4 cara yang paling efektif iaitu ________, __________, _______, _______. Dengan mengetahui kelebihan setiap satu jenis iklan, anda mampu menyelamatkan duit anda dari dicekik oleh Mark.
  3. Ramai orang membuta tuli saja setup iklan FB Ads.. Pandai buat iklan, tak semestinya terer dapat sales. Berapa ramai orang yang belajar FB Ads, tetapi tang buat iklan, masih jugak rugi? Sebab mereka tak tahu setup iklan yang betul...
  4. Setiap satu iklan lain objektif, lain kosnya, lain resultnya.. So, macamana nak pilih iklan yang sesuai untuk anda? Bukannya main hentam kromo je. Sudahnya duit lebur, sales tarak.. Inilah dilema ramai peniaga di FB ni.. Belajar bab ni betul-betul!

Teknik Copywriting Memukau!

  1. Saya pasti ramai yang tahu betapa pentingnya menguasai copywriting. Copywriting ni adalah seni membuat ayat-ayat jualan yang memukau. Bukan saja memukau, tetapi menarik dan berpengaruh! Rahsia yang anda WAJIB belajar..
  2. TAPI, nak belajar copywriting ni bukan benda mudah. Bukan semua orang ada skill nak hasilkan ayat jualan power. Saya sendiri ambil masa lama untuk menguasainya peringkat demi peringkat. Sebenarnya tak susah, kalau anda tahu tekniknya..
  3. Anda beruntung sangat sebab saya kupas secara terperinci langkah demi langkah, saya dedahkan teknik sulit yang saya gunakan untuk mempengaruhi orang membeli, dan saya kongsikan dengan mendalam pada anda supaya anda tahu apakah elemen penting dalam menghasilkan ayat iklan yang berpengaruh dan power..
  4. Malah, saya juga sharekan elemen penting sperti  ________, _________, ________,_______ dan banyak lagi.. Ternyata, ianya telah terbukti berkesan bukan saja dapat hasilkan jualan banyak, tetapi dapat repeated order berkali, dan dalam masa buat untung beberapa kali ganda lebih banyak. Itulah pentingnya copywriting memukau!
DVD Cover-350px
DVD Cover-350px

Promosikan Tepat Ke Sasaran Higly Targeted Prospek Anda

  1. Dari 10 orang yang saya jumpa, 9 daripadanya TAK KENAL LANGSUNG siapakah bakal pelanggan mereka. Majoriti main agak-agak je. Bila nak buat iklan, boleh pulak main rasa-rasa ikut sedap nak promosikan pada siapa.. SALAH!
  2. Sebenarnya ada cara tepat anda nak kenal siapakan bakal pelanggan anda. Bukan saja tepat, tapi anda juga TAHU kat mana nak cari mereka ni. Bukan main ikut sedap rasa.
  3. Hakikatnya, anda TAK BOLEH promosikan produk anda kepada semua orang. Ini fakta! Sekalipun produk anda tu mujarab nak sembuhkan 1001 penyakit, ketahuilah anda kena kecilkan skop anda kepada mereka yang benar-benar terdesak memerlukan.
  4. Saya tunjukkan beberapa kaedah yang saya sendiri apply cara nak skodeng bakal pelanggan dengan sharp shooter. Caranya ialah dengan menggunakan _______ & _______. Ada lagi pecahan-pecahan dimana anda cari mereka ni berada. Syyyhh, ramai orang nak belajar secret ni.
  5. Bila anda buat iklan dengan cara yang betul dan tepat dari awal, anda takkan hadapi kesukaran nak dapat kos iklan murah, iklan jalan laju, conversion power dan ROI yang tinggi. Tak payah nak belajar teknik tulah, teknik nilah buat pening kepala je.. 

Tak Tahu Nak Promosikan Bisnes & Produk Anda?
Strategi Pemasaran Menggunakan FB Ads Juga Ditunjukkan!

Anda tak tahu cara nak buat iklan di facebook? Anda tak tahu iklan jenis apa yang nak anda gunakan? Anda tak tahu cara setting iklan?Usah, khuatir, kerana anda TIDAK keseorangan.. Sebenarnya majoriti peniagan facebook memang masih samar-samar cara nak buat iklan yang betul.. 
boostpost

Iklan Page Post Engagement

Saya tunjukkan bilakah masanya yang anda kena guna iklan ni. Bukan main hentam ikut suka je. Lain iklan, lain resultnya. Jadi anda kena tahu dan kena pastikan betul-betul iklan apa yang anda nak gunakan.

Saya tunjukkan langkah demi langkah bagimana anda nak hasilkan iklan Page Post Engagement ini. Bermula dari cara nak setting post, cara nak setting targeting audience, nak settting lokasi, cara nak setting umur, interest, bidding, placement dan sebagainya..

Malah saya juga menunjukkan dengan lengkap bagaimana nak hasilkan copywriting yang super power untuk iklan anda. Paling penting bagaimana nak jadikan copywriting anda memukau pelanggan anda dan tak sabar-sabar nak membeli..

Dengan pelbagai strategi & kombinasi yang telah saya tunjukkan, anda boleh hasilkan iklan dengan kos yang cukup efektif, tetapi mampu membuatkan sales anda hura-hara..

clickstoweb

Iklan Clicks To Website

Selain dari iklan Page Post Engagement, saya juga telah terangkan langkah demi langkah bagaimana anda boleh gunakan iklan jenis Clicks To Website ini juga.. Iklan ni merupakan salah satu feberet yang kerap saya gunakan.

Ramai orang ingat nak buat iklan jenis ni kena ada website sendiri. Kalau takder webiste camner? Sebenarnya anda boleh buat iklan ini tanpa website anda sendiri. Hah, camner tu?  Jeng, jeng, jeng... 

Selain itu saya tunjukkan anda bagaimana nak hasilkan iklan dari A-Z. Cara nak setting iklan, target audience, lokasi, umur, interest, bidding, budget, placement dan pelbagai lagi.

Saya juga sharekan macamana nak dapat data yang tepat untuk mudah anda mencari bakal-bakal prospek anda. Bukannya main agak-agak atau main rasa-rasa je.. Ni kesilapan ramai orang yang buat. Mereka tak tahu kat mana nak cari prospek yang super targeted! Patutlah sales suam-suam kuku...

Bayangkan Kalau Anda Mampu Hasilkan Bisnes Yang Mantap Dengan Pelbagai Strategi Pemasaran Luarbiasa Yang Ramai Orang Merayu Nak Tahu!

marketing draft
90% Kejayaan Bisnes Anda Bergantung Kepada Pemasaran.. 

Produk itu penting - YA saya setuju. Tetapi yang jauh lebih penting sebenarnya adalah pemasaran. Produk paling bagus dan paling hebat dalam dunia pun, kalau failed dalam pemasaran, confirm lingkup produk tu.. 

Tapi, kalau strategi pemasaran anda power, produk biasa-biasa pun boleh jadi luarbiasa. Ini memang telah terbukti. Sebab itu, benda paling first saya akan fikirkan bukanlah produk, tetapi saya akan fikirkan startegi pemasaran yang bersesuaian dengan produk tu. Lain produk lain strateginya, lain resultnya.. Suka atau tidak, anda MESTI kuasai pemasaran!

Cara Paling Cepat Dan Tepat Nak Hasilkan Keuntungan Berganda.

Bila anda tahu kepada siapa patut anda promosikan produk anda, siapa bakal pelanggan anda yang berpontesi untuk membeli, sebab apa mereka kena beli anda, dimana mereka berada, anda dah selesaikan 95% kerja pemasaran anda tanpa anda sedari..

Banyak kelebihannya bila anda tahu semua maklumat tu, ianya akan memudahkan anda menghasilkan copywriting memukau, ayat iklan power dan berpengaruh, menetapkan setting iklan anda dan sebagainya. Untuk jangkamasa panjang, iklan anda boleh menjadi semakin efektif, conversion tinggi dengan kos yang semakin murah.. Anda kena belajar ni..

revenue
scaling up
Scale Up Bisnes Anda Lebih Besar Dengan Pantas..

Ini topik yang jarang anda nak dengar diluar sana. Sebab usahawan berjaya akan pendam dalam-dalam teknik ni tak nak anda tahu. Honestly saya katakan, nak start bisnes tak susah anda boleh start anytime. Tapi nak long run, nak scale up dan expand tu part yang paling payah sebenarnya.

Sebab itu kalau anda perasan, 2-3 bulan pertama, promosi bagai nak rak, masuk bulan 4 dah hilang ntah kemana. Kadang-kadang saya lihat produk tu berpotensi untuk pergi lebih jauh, tapi disebabkan mereka tak tahu camne cara nak kembangkan bisnes menyebabkan keuntungan menjadi statik saja dan akhirnya lenyap ditelan kos tinggi dan faktor luaran dan dalaman yang lain. Kuasai teknik pemasaran yang benar-benar ampuh supaya mudah anda skalakan bisnes anda ke tahap lebih besar.

Dapatkan Ultimate Pack Sekarang Sempena Tawaran Istimewa Ini Pada Harga RM247 Cuma RM150

(Termasuk Pakej Utama  + Ultimate Pack)
paidlogo2
Hakcipta Terpelihara - FB Cash Profit